Meniu
Cosul Tau

Administrare oxigen si alimentatie

 Masca Oxigen simpla cu tub 25,5cm, pentru adulti, 1 bucata Descriere: Se foloseste pentru administrarea de oxigen persoanelor care au probleme cu respiratia. Acopera nasul și gura De unica folosinta, reducand riscul aparitiei infectiilor Sunt transparente, reducand senzatia de c..
6,81 Lei
Seringi tip Guyon,  sterile, unica folosinta, pentru aspiratie, alimentatie sau irigatie, 60ml, 50 bucDescriere:Seringi din polipropilena sterile, de unica folosinta, cu peretii transparenti si conexiune Luer Lock, utilizate pentru alimentatie, aspiratie sau irigatie. Sunt formate din 3 compone..
84,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH12, lungime 120 cm, 50 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digesti..
87,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH10, lungime 120 cm, 50 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digesti..
85,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH8, lungime 120 cm, 50 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digestiv..
82,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH6, lungime 120 cm, 50 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digestiv..
82,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH22, lungime 120 cm, 30 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digesti..
58,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH20, lungime 120 cm, 30 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digesti..
58,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH16, lungime 120 cm, 50 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digesti..
87,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH14, lungime 120 cm, 50 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digesti..
87,00 Lei
Sonde nazo-gastrice Levin, PVC, sterile, marime CH18, lungime 120 cm, 30 bucDescriere:Sonde nazo-gastrice sterile, din PVC, utilizate pentru administrarea medicamentelor si introducerea alimentelor in stomacul pacientilor inconstienti, cu tulburari de deglutitie, cu intoleranta sau hemoragii digesti..
55,00 Lei
Sonda alimentatie, radioopac pentru vizibilitate la razele X, varf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor, tub 50 cm marcat, nepirogenic, netoxic, sterile, CH12, 100 bucatiDescriere:Radioopac pentru vizibilitate la razele XVarf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor; tub 50cm marcat, netoxicAplicatii me..
103,00 Lei
Sonda alimentatie, radioopac pentru vizibilitate la razele X, varf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor, tub 50 cm marcat, nepirogenic, netoxic, sterile, CH10, 100 bucatiDescriere:Radioopac pentru vizibilitate la razele XVarf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor; tub 50cm marcat, netoxicAplicatii me..
103,00 Lei
Sonda alimentatie, radioopac pentru vizibilitate la razele X, varf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor, tub 50 cm marcat, nepirogenic, netoxic, sterile, CH8, 100 bucatiDescriere:Radioopac pentru vizibilitate la razele XVarf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor; tub 50cm marcat, netoxicAplicatii med..
103,00 Lei
Sonda alimentatie, radioopac pentru vizibilitate la razele X, varf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor, tub 50 cm marcat, nepirogenic, netoxic, sterile, CH6, 100 bucatiDescriere:Radioopac pentru vizibilitate la razele XVarf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor; tub 50cm marcat, netoxicAplicatii med..
103,00 Lei
Sonda alimentatie, radioopac pentru vizibilitate la razele X, varf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor, tub 50 cm marcat, nepirogenic, netoxic, sterile, CH5, 100 bucatiDescriere:Radioopac pentru vizibilitate la razele XVarf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor; tub 50cm marcat, netoxicAplicatii med..
103,00 Lei
Sonda alimentatie, radioopac pentru vizibilitate la razele X, varf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor, tub 50 cm marcat, nepirogenic, netoxic, sterile, CH4, 100 bucatiDescriere:Radioopac pentru vizibilitate la razele XVarf inchis cu 2 ochi, pentru drenaj usor; tub 50cm marcat, netoxicAplicatii med..
103,00 Lei
Regulator de Presiune pentru oxigen cu manometru, cu 1 ceas, 1 bucDispozitive:Dispozitiv de control al oxigenului, robust si durabil, cu manometru si ceas, usor de utilizat si intretinut. Permite inchiderea eficienta si rapida a gazului si asigura presiune si debit de lucru constante. Protejeaza imp..
893,00 Lei
Masca oxigen simpla cu tub 20,5 cm, pentru copii, 1 bucataDescriere:Se foloseste pentru administrarea de oxigen persoanelor care au probleme cu respiratia.Acopera nasul și guraDe unica folosinta, reducand riscul aparitiei infectiilorSunt transparente, reducand senzatia de claustrofobie.Masca este us..
6,62 Lei
Masca de oxigen, cu tub anti-indoire 2 m, 1 bucDescriere:Masca de oxigen de unica folosinta, simpla, cu tub de legatura anti-indoire cu lungimea de 2 m, fabricata din plastic transparent hipoalergenic. Are forma anatomica pentru un confort optim in timpul utilizarii si se fixeaza cu ajutorul unui si..
22,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)