Meniu
Cosul Tau

Articole Sanatate si Wellness

Ayura Herbal Instant Cofee Mix with Stevia Savurati cafeaua Ayura Herbal ce contine binecunoscute ingrediente naturale care au o actiune benefica asupra organismului dumneavoastra. In acest produs deosebit veti descoperi aroma uneia dintre cele mai fine tipuri de caféa din lumea cafele..
29,00 Lei
Ayura Herbal Instant Black Cofee Mix - Amestec de cafea Arabica neagra instant Avantajele cafelei Ayura Herbal fata de produsele similare de pe piata sint urmatoarele: - cafeaua Ayura este un produs unic, mult mai complex, contine mai multe ingrediente esentiale cu actiuni benefice asupra organ..
29,00 Lei
Matuzalem Capsule Vegetale Matuzalem este un produs natural unic, a carui componenta asigura efecte extrem de benefice pentru organism. Produsul are anumite caracteristici unice, iar in realizarea sa sunt utilizate tehnologii foarte avansate. Astfel moleculele Matuzalem Capsule vor asigura un ni..
320,00 Lei
Producător: Salvestrol
    Salvestrolii     Apararea naturii impotriva cancerului: legatura dintre hrana si cancer (carte) Brian A. Schaefer Salvestrolii sunt o noua clasa de fitonutrienti care au mai degraba o definitie farmacologica decat una chimica. Ei sunt definiti de actiunea met..
59,00 Lei
Producător: Salvestrol
Cumparati doua cutii Salvestrol SHIELD si beneficiati de transport gratuit. Salvestrol este un complex natural conceput de cercetatori ce activeaza in domeniul oncologiei.  Aceasta combinatie de extracte din fructe a fost special conceputa in urma testelor facute in laboratoarele de cerce..
157,00 Lei
Producător: Salvestrol
SALVESTROL PLATINUM (2000 puncte) - 60 capsule - Pret 335 Lei / flacon   Comanda telefonic: 0774.060.758     Vezi aici asocierea Salvestrol Platinum 2000 puncte + Altrient C - Vitamina C lipozomala. Click aici.       Capsulele salvestrol..
360,00 Lei
Producător: Salvestrol
Salvestrol Platinum 2000 de puncte tratament 2 luni. Economie 50 lei  si Transport Gratuit. SALVESTROL PLATINUM 2000 puncte salvestroli   Salvestrol este un complex fitonatural, conceput de cercetatori ce activeaza in domeniul oncologiei.  Aceasta combinatie de extract..
720,00 Lei
Producător: Ramissio
Băutură de colagen unică cu conținut de glucosamină și condroitină. Vitalitatea și aspectul tineresc poate fi mai mult decât o amintire. Ajunge doar  să furnizați organismului ,ceea ce, odată cu înaintarea în vârstă, îi lipseste. Colagenul este cea mai import..
259,00 Lei
Producător: Ramissio
Ramissio revitalize aduce o revigorare pe piața europeană, prin compoziția sa unică. Combinația de Aloe Vera, Acai și Agave are nu numai o influență benefică  asupra organismului uman, dar și efecte complexe și un gust exotic. Acest cocktail, bine combinat, cu Aloe Vera intărește sistemu..
220,00 Lei
Producător: Ramissio
Ramissio Immunity este un sirop cu multivitamine, cu aromă de portocale, conținând betaglucan și vitamina C, și care, prin compoziția sa, contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar,la protecția celulelor față de stresul oxidativ, la buna funcționare a psihicului, la reducerea epuizăr..
250,00 Lei
Producător: Ramissio
RAMISSIO GOJI Asigurați-vă o tinerețe veșnică   Goji este unul dintre cele mai bogate alimente nutritive din lume, făcând parte din categoria așa numitelor superalimente. Datorită conținutului său ridicat de substanțe benefice pentru sănătate, este cunoscut în general ca f..
200,00 Lei
Producător: Ramissio
Ramissio Glamour este un ser extrem de eficient pentru prevenirea semnelor de îmbătrânire naturală a pielii. Unicitatea acestuia constă în conținutul ridicat de colagen de pește pur 100%, în cantitate de 12 000 mg pe doză, ocupănd astfel poziția de lider pe piață. În combinație cu acidul hialuronic ..
230,00 Lei
Producător: Ramissio
Economy Pack 3 x Ramissio Glamour 3 x 7 flacoane x 50 ml Ramissio Glamour este un ser extrem de eficient pentru prevenirea semnelor de îmbătrânire naturală a pielii. Unicitatea acestuia constă în conținutul ridicat de colagen de pește pur 100%, în cantitate de 12 000 mg pe doză, ocupănd astfel po..
690,00 Lei
Quantumpharm, Maraton forte (4 capsule)
Top Vanzari
Producător: Quantumpharm
Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme ; -senzatie de tinerete si vigoare ; -atractie sexuala marita ; -placere sexuala superioara . Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare , de aceea nu este necesara folosirea curativa , insa cu administrari repetate se pot ob..
43,00 Lei
Quantumpharm, Maraton forte (20 capsule)
Top Vanzari
Producător: Quantumpharm
Maraton forte este un supliment sexual care te va ajuta să-ți îmbunătățești viața intimă. Extractele sale din plantele sacre de origine asiatică și sud americană sunt secretele civilizatiilor apuse pentru erecții prelungite și ferme. După doar o singură administrare vei simți cum sângele pulsea..
169,00 Lei
Producător: LivOn Labs
3 x Altrient C (30 pliculete) - pachet economic. Altrient C (30 pliculete) -  Vitamina C lipozomala Vitamina C contribuie la:  intarirea sistemului imunitar; scaderea colesterolului; metabolizarea proteinelor; cresterea absorbtiei de fier in intestin; protejarea tesut..
590,00 Lei
Producător: LivOn Labs
Altrient® R-ALA – Acid R-Alpha Lipoic Liposomal (30 pliculețe), LivOn Labs Lypo-Spheric Acid R-Alpha Lipoic Formularea lipozomală asigură cel mai înalt nivel de absorbție a acidului alfa lipoic. Formele obișnuite de acid alfa lipoic - tablete, capsule, pulberi sau soluții au..
449,00 Lei
Producător: LivOn Labs
Altrient Glutathione lipozomal - Tehnologie de absorbție revoluționară Glutationul este o puternică enzimă antioxidantă produsă în fiecare celulă din corpul nostru și este o componentă importantă a sistemului nostru de apărare. Glutationul este produs ȋn concentrații ridicate ȋn ficat, unde..
449,00 Lei
Altrient C (30 pliculete), LivOn Labs
Top Vanzari
Producător: LivOn Labs
Altrient® C (30 pliculete)    Vitamina C 1000mg lipozomală pentru absorbție maximizată   Vitamina C contribuie la:  - întărirea sistemului imunitar; - scăderea colesterolului; - metabolizarea proteinelor; - creșterea absorbției de fier în inte..
220,00 Lei
Producător: LivOn Labs
Lypo-Spheric Vitamin B Complex, LivOn Labs Altrient B (30 pliculete) - Complex de vitamine B liposomale pentru absorbtie maximizata 98% absorbție formulare lipozomală  Formulare lipozomală pentru absorbție la nivel celular.   Compoziție: Complex Vitamine B: Vi..
300,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 21 (2 pagini)