Meniu
Cosul Tau

Mama

Producător: Mustela
Imbunatateste elasticitatea pielii 98%                   Noua gama mustela maternite 0% parabeni, ftalati, fenoxietanol Hipoalergenic, Testat clinic Siguranta pentru mama si bebe Compatibil cu alaptarea ..
Producător: Mustela
Piele mai ferma 91%                                                                       Siguranta pentru..
Producător: Mustela
Vergeturi mai putin vizibile 75%                                                                 0% parabeni, ftalat..
Producător: Mustela
Gelul tonifiant pentru fermitate de la Mustela este testat de experti de la laboratoare independente pentru a testa eficienta si mai ales siguranta utilizarii sale in timpul sarcinii, cat si a alaptarii. Gelul tonifiant pentru fermitate de la Mustela actioneaza ca un anticelulitic, este fara cafein..
Producător: Mustela
Efect relaxant imediat 86%                                                 0% parabeni, ftalati, fenoxietanol Hipoalergenic, Testat clinic Siguranta pentru mama si be..
Producător: Mustela
Duo Pack Gel Tonifiant pentru fermitate (200 ml), Mustela iti ofera solutia sigura pentru a scapa de celulita si a avea pielea mai ferma in timpul sarcinii si alaptarii. Gelul tonifiant pentru fermitate de la Mustela este testat de experti de la laboratoare independente pentru a testa eficienta si ..
Producător: Mustela
Crema antivergeturi de la Mustela, 250 ml acum intr-un pachet avantajos de 2 bucati pentru a fi protejata pe toata perioada sarcinii. Crema se aplica in fiecare zi, de preferat de 2 ori pe zi, din primesle saptaman de sarcina, pana dupa nastere.  Produsul este sigur tat pentru mamici cat si pe..
Producător: Mustela
Reduce pruritul pielii 86%   0% parabeni, ftalati, fenoxietanol Hipoalergenic, Testat clinic Siguranta pentru mama si bebe Compatibil cu alaptarea Siguranta pentru mama si bebe     Hipoalergenic     Evaluarea sigurantei pentru mama si copil in timpul s..
Producător: Mustela
Previne aparitia vergeturilor 96%                                                  Descopera toate produsele Mustela aici. 0% parabeni, ftalati, fenoxietanol Hipoalergenica, ..
Producător: Mustela
Previne aparitia vergeturilor 96%                                                                 0% parabeni, ftalati, fenoxietanol Hip..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)