Meniu
Cosul Tau

Manusi de examinare si chirurgicale

Mănuși examinare Nitril, usor pudrate, Albastru, marime XL, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite..
31,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, usor pudrate, Albastru, marime L, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite ..
31,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, usor pudrate, Albastru, marime M, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite ..
31,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, usor pudrate, Albastru, marime S, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite ..
31,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, usor pudrate, Albastru, marime XS, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite..
31,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, nepudrate, Roz, marime XL, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima. Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite. Nep..
34,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, nepudrate, Roz, marime L, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite Nepudr..
34,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, nepudrate, Roz, marime M, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite Nepudr..
34,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, nepudrate, Roz, marime S, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite Nepudr..
34,00 Lei
Mănuși examinare Nitril, nepudrate, Roz, marime XS, 100 buc/cutie Dimensiuni:  XS,S,M,L,XL Caracteristici: Asigura dexteritate in folosire, sensitivitate și au manseta pentru protectie maxima Produse de unica folosinta nu sunt gandite pentru a fi spalate și refolosite Nepud..
34,00 Lei
Mănuși examinare Latex - Mastercare, nepudrate, Alb, marime L, (100 bucati) Marimi: S,M,L Caracteristici: Manusile din Latex reduc riscul de hipersensibilitate și reactii alergice; Sunt confortabile și foarte rezistente la grasimi, alcool și au proprietati antistatice; testate și ..
20,00 Lei
Mănuși examinare Latex - Mastercare, nepudrate, Alb, marime M, (100 bucati) Marimi: S,M,L Caracteristici: Manusile din Latex reduc riscul de hipersensibilitate și reactii alergice; Sunt confortabile și foarte rezistente la grasimi, alcool și au proprietati antistatice; testate și ..
20,00 Lei
Mănuși examinare Nitril - Mastercare, nepudrate, Negru, marime L, (100 bucati) Dimensiuni: S,M,L Aplicatii: Manusile pentru diagnostic / examinare se utilizeaza la examinarile medicate, procedurile de diagnostic sau a celor terapeutice si la manipularea materialelor contaminate sau mur..
22,00 Lei
Mănuși examinare Nitril - Mastercare, nepudrate, Negru, marime M, (100 bucati) Dimensiuni: S,M,L Aplicatii: Manusile pentru diagnostic / examinare se utilizeaza la examinarile medicate, procedurile de diagnostic sau a celor terapeutice si la manipularea materialelor contaminate sau mur..
22,00 Lei
Mănuși examinare Nitril - Mastercare, nepudrate, Negru, marime S, (100 bucati) Dimensiuni: S,M,L Aplicatii: Manusile pentru diagnostic / examinare se utilizeaza la examinarile medicate, procedurile de diagnostic sau a celor terapeutice si la manipularea materialelor contaminate sau mur..
22,00 Lei
Mănuși examinare Latex - Mastercare, nepudrate, Alb, marime S, (100 bucati) Marimi: S,M,L Caracteristici: Manusile din Latex reduc riscul de hipersensibilitate și reactii alergice; Sunt confortabile și foarte rezistente la grasimi, alcool și au proprietati antistatice; testate și ..
20,00 Lei
Mănuși examinare nitril, nepudrate, negre , marime XL, (100 bucati)Dimensiuni: XS,S,M,L,XLAplicatii:Manusile pentru diagnostic / examinare se utilizeaza la examinarile medicate, procedurile de diagnostic sau a celor terapeutice si la manipularea materialelor contaminate sau murdareAvantaje:Stratul i..
34,00 Lei
Mănuși examinare nitril, nepudrate, negre , marime XS, (100 bucati)Dimensiuni: XS,S,M,L,XLAplicatii:Manusile pentru diagnostic / examinare se utilizeaza la examinarile medicate, procedurile de diagnostic sau a celor terapeutice si la manipularea materialelor contaminate sau murdareAvantaje:Stratul i..
34,00 Lei
Manusi Nitril, antialergenice, Verzi, captusite cu puf de bumbac, marime XLMarimi: M, L, XLCaracteristici:Din nitril captusite cu puf de bumbac, antialgenice...
9,40 Lei
Manusi Nitril, antialergenice, Verzi, captusite cu puf de bumbac, marime LMarimi: M, L, XLCaracteristici:Din nitril captusite cu puf de bumbac, antialgenice...
9,40 Lei
Afişare 1 - 20 din 89 (5 pagini)